Povratnik u Seriju A hoće Srbe u napadu i odbrani!

Autor:

Sport

10.07.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratila se Breša u Seriju A i nema nameru da iz nje odmah izađe. Čelnici kluba sklapaju tim koji će biti kadar da izbori opstanak u predstojećoj sezoni, a u velikom broju imena koja se dovode u vezu sa plavo-belima su i dvojica Srba.

RepublikaFoto: twitter.com/Affari di Calcio
Dušan Vlahović

Da je Breša zainteresovana za štopera Slobodana Rajkovića, sada je već dobro poznata informacija. Komandant odbrane Palerma je podvučen dvaput u tefterima skauta "Lavova" i važi za jakog kandidata da obuče plavo-beli dres. Rival mu je defanzivac Marseja, Tunišanin Ajmen Abdenur.

Kako Palermo nije izborio promociju prošle sezone, štaviše, umalo je izbačen u Seriju C, pretpostavlja se da njegov transfer ne bi mnogo koštao Brešu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slobodan Rajković

Takođe, "Lavovi" bi voleli da u Lombardiju dovedu i mladog srpskog napadača Dušana Vlahovića. Izdanak Partizanove škole fudbala je prošle sezone igrao za mladi tim Fjorentine, a pitanje je da li će i u narednoj dobiti šansu u prvom timu ljubičastih.

Na tu kartu igra Breša, koja bi da uzme Vlahovića na pozajmicu, što možda ne bi bila loša opcija ni za srpskog fudbalera, koji bi dobio više prilika da igra na velikoj sceni, nego u Fjorentini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading