"Pogba nije uradio ništa loše, zašto ga napadate?"

Autor:

Sport

09.07.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba nije ništa pogrešio, profesionalan je i poštuje sve u klubu, uprkos tome što želi da ode, rekao je njegov menadžer Mino Rajola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gde će Pogba nastaviti karijeru?

Pogba je sa ekipom na predsezonskoj turneji po Australiji, uprkos tome što je izrazio želju da ode iz Mančester junajteda.

Rajola je prošle nedelje rekao da svi u klubu znaju želju njegovog klijenta i da mu traži angažman.

Rajola je u saopštenju, koje su preneli britanski mediji, upitao i zbog čega Junajted nije stao u odbranu svog fudbalera posle svih kritika.

- On nije uradio ništa pogrešno, poštovao je klub i bio profesionalan na svaki način. Klub zna šta Pogba već duže vreme misli, šteta je što neki ljudi samo vole da kritikuju, a nemaju prave informacije i žao mi je što klub nije zauzeo stav povodom toga - naveo je Rajola i dodao:

- Nadam se da će uskoro doći do zadovoljavajućeg rešenja za sve strane - dodao je on.

Pogba se pre tri godine vratio na Old Traford za tadašnji rekordni transfer od 89 miliona funti. Francuski reprezentativac je nedavno rekao da je "sada pravo vreme za novi izazov u novom klubu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading