Neće da ide iz Juventusa!

Autor:

Sport

09.07.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argenitnski napadač Gonazalo Iguain uporno odbija ideju da se preseli u Romu, a ne razmišlja ni o ostalim ponudama iz Serije A jer je ubeđen da će uveriti Mauricija Sarija da ima kvalitet da ostane u Torinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

Pipita se vratio u matični klub ovog leta nakon očigledno neuspešnih pozajmica u Milanu i Čelsiju, a iako deluje da nema mesta za njega u timu Juventusa, italijanski Skaj javlja da Argentinac nema nameru da pređe u redove "Vučice" koja ga želi makar na pozajmicu.

Iguain je čak ovog leta unajmio i ličnog trenera da ga pripremi kako bi impresionirao Sarija. S druge strane, ponašanje Argentinca iritira upravu Juventusa koja pokušava na sve načine da ga proda kako bi obezbedila novac i prostor za dovođenje Maura Ikardija iz Intera.

Italijanski Skaj objavio je sinoć i da "Stara dama" želi i Belgijanca Romelua Lukakua iz Mančester Junajteda koji je takođe na listi želja "Neroazura" kao novi vođa napada upravo umesto Ikardija sledeće sezone. Očigledno je da se prelazni rok na Apeninima tek zahuktava i da nas čeka vrelo leto. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading