Vuletić potvrdio Markovićevu prodaju, ali očekuje brzo novi prihod od visokog štopera!

Autor:

Sport

09.07.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić potvrdio je danas transfer Svetozara Markovića u Olimpijakos, kao i uslove pod kojima su Grci otkupili ugovor mladog štopera.

RepublikaFoto: Starsport
vladimir Vuletić

 - Završen je transfer našeg igrača Svetozara Markovića u Olimpijakos, oba kluba su se dogovorila, utanačeni su finansijski i svi ostali detlalji ovog posla. Sa zadovoljstvom govorimo da je još jedan iz niza igrača iz naše škole završio u velikom klubu, a Partizan je u prilici da inaksira 1.500.000 evra i deset odsto od sledeće prodaje. Verujem da ćemo u najskorije vreme uspeti da dođemo do ovih sredstava -  kratko je istakao Vuletić. 

RepublikaFoto: inkphy.com/markovicsvetozar5
Svetozar Marković

Podsetimo, Marković je prekjuče napustio pripreme Partizana u Sloveniji i otputovao u Pirej, gde su ugovoreni i poslednji detalji uoči potpisa četvorogodišnjeg ugovora. Nakon potpisa i zvanične promocije, Sveta će se zaputiti u Austriju, gde se Olimpijakos trenutno priprema. Priključiće se tako kolegi iz mlade reprezentacije Lazaru Ranđeloviću koji je takođe ovog leta pojačao najtrofejniji grčki klub. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading