Parižani razočarani Nejmarom

Autor:

Sport

08.07.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermen oglasio se saopštenjem u kome se navodi da će Nejmar morati da objasni zašto se nije pojavio na treningu kako je bilo dogovoreno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Francuski mediji preneli su u utorak da se Nejmar u poenedeljak nije pojavio na početku priprema kako je bilo dogovoreno sa klubom, a potvrdio je to i Pari Sen Žermen koji je najavio i "preduzimanje akcije" po ovom pitanju.

U saopštenju kluba se navodi:

- Ovog ponedeljka. 8. jula, Nejmar da Silva Santos Junior imao je obavezu da se pojavi kako bi počeo aktivnosti sa prvim timom Pari Sen Žermena. Klub može da potvdri da se Nejmar nije pojavio na dogovorenom mestu u zakazano vreme iako nije imao odobrenje kluba. Pari Sen Žermen osuđuje ovakvo ponašanje i žali zbog ove situacije i preduzeće predviđene mere - navodi se u saopštenju.

U poslednje vreme sve je jasnije da bi i klub i igrač želeli da prekinu saradnju započetu prošle sezone. Sve se češće priča o Najmarovoj želji da se vrati u Španiju, a i Pari Sen Žermen traži svoju računicu i "spušta" cenu igraču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading