"Novi Ronaldo" uzeo Grizmanov broj: Slušao i nahvalio zemljaka

Autor:

Sport

08.07.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi portugalski fudbaler Žoao Feliks istakao je da nije pod pritiskom jer svi u njemu vide naslednika Antoana Grizmana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoa Feliks

Žoao Feliks u ponedeljak je predstavljen kao novi igrač Atletiko Madrida. Mladi Portugalac je na stadion "Vanda Mentropolitano" stigao za 126 miliona evra.

- Ne razmišljam o tome za koliko novca sam doveden. Koncentrisan sam samo na svoj posao, a to je da uradim sve što mogu da pomognem klubu - kazao je 19-godišnjak kada je upitan da li oseća pritisak jer je postao najplaćeniji fudbaler u istoriji španskog fudbala i zbog toga što svi u njemu vide naslednika Antoana Grizmana.

Nisu propustili priliku novinari ni da ga upitaju za zemljaka Kristijana Ronalda, koji je svojevremeno branio boje Real Madrida.

- Kristijano je odličan igrač, najbolji na svetu i možda najbolji ikad. Uvek je pričao koliko mu je lepo u Madridu. Ali ovde sam da bih ispričao svoju priču.

Feliks je zadužio dres sa brojem sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading