Još jedna kritika za Mesija: " Ćutao je kada su sudije pomagale Barseloni!"

Autor:

Sport

08.07.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac reprezentacije Brazila i PSŽ-a Markinjos kritikovao je Lionela Mesija, koji je optužio sudije i Južnoameričku konfederaciju za poraz od Selesaa u polufinalu Kopa Amrika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Napadač Barselone je uputio niz uvredljivih i klevtničkih izjava čelnicima CONMEBOL zbog kojih bi mogao da bude suspendovan čan na dve godine.

 - Kada je nemački sudija Deniz Ajtekin oštetio PSŽ u susretu protiv Barselone, Mesi tada nije pričao o korupciji. Sudije su dosudile mnogo stvari u korist Barselone i u korist njegove reprezentacije, ali onda je ćutao - nije štedeo Argentinca defanzivac francuskog prvaka.

On ističe da Mesi mora da se pomiri sa porazom i činjenicom da ponovo sa državnim timom nije uspeo da osvoji pehar.

- Mesi je izgubio i mora to da prihvati. Teško je komentarisati njegovo izlaganje jer ponekad kada neko gubi pokušava da okrivi druge za svoje propuste. Barselona je pobedila PSŽ uz pomoć smešnog suđenja, ali niko iz kluba tada nije izjavio da je UEFA želela da pobedi katalonski klub - dodao je Markinjos.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Markinjos

Brazil je u finalu Kopa Amerika savladao Peru sa 3:1 i po deveti put u istoriji osvojio prestižno takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading