Da li će biti iznenađenja u reprezentaciji? Nemamo vremena za rezove

Autor:

Sport

07.07.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Tumbaković nasledio je Maldena Krstajića na klupi reprezentacije Srbije, a ono što navijači jedva čekaju da čuju jeste da li će vratiti u nacionalni tim Luku Milivojevića, Matiju Nastasića i Marka Grujića

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ljubiša Tumbaković

- Svako od nas trenera ima svoj pristup, kako u igri, tako i u odabiru igrača. Grupa igrača koja je igrala poslednjih desetak utakmica je grupa sa kojom raspolažemo. Na meni i mom stručnom štabu je da pogledamo tih desetak utakmica, kako A, tako i mladog tima, pa da odaberemo 23 imena i da prilagodimo taktiku za njih. Da li će biti iznenađenja? Nećete videti nekih posebnih novih imena. Previše je malo vremena za velike rezove - rekao je za Maxbet radio novi selektor Srbije.

 Tumbaković i njegovi saradnici već se pripremaju za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

-  Ciljevi su postavljeni još na početku kvalifikacija, ja sam ih samo nasledio. U ovih 15 bodova svaka reprezentacija vidi svoju šansu, čak i Luksemburg. Sve ekipe imaju svoje ciljeve. Pokušaćemo da u ovih pet utakmica ostvarimo ovo što je u ovom momentu možda jako teško, ali ipak izvodljivo, a to je plasman na Evropsko prvenstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading