"Zvezda je dovela Aguera, Tomane će procvetati na "Marakani"!"

Autor:

Sport

07.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi napadač Crvene zvezde, Tomane, privukao je veliku pažnju ovdašnje javnosti izjavom da mu je Partizanov Rikardo Gomeš rekao da je Zvezda najveći klub na Balkanu, a ako je suditi po nekim informacijama iz Portugalije očekuje se i da njegove igre na terenu budu predmet priča navijača crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Od Tomanea se mnogo očekuje

Srpski stručnjak koji više od 25 godina živi i radi u Portugaliji, Predrag Jokanović, ima samo reči hvale za ovog napadača uporedivši ga čak sa Serhijom Aguerom.

– Dobro ga poznajem, kada sam vodio Nasional pre dve sezone, igrali smo protiv njega. Radi se o dobrom, okretnom golgeteru. Najbolje se snalazi u protivničkom šesnaestercu kada je okružen protivničkim igračima. Poređenje je možda preterano, ali u tim situacijama pomalo podseća na Kuna Aguera iz Mančester sitija- rekao je Jokanović, a prenele "Večernje novosti".

Postavlja se pitanje zašto ga nije doveo neki od portugalskih velikana.

– Benfika, Porto i Sporting imaju neke svoje poglede i računice. Eto, videli ste da Benfika nije bila strpljiva da našem biseru Luki Joviću pruži pravu priliku. Takođe, Tondela je prošle godine zacepila ogromno obeštećenje od preko dva miliona evra. Sada su ga spustili u normalne okvire i Zvezda je na vreme reagovala- rekao je Jokanović.

Jokanović očekuje da Tomane "procveta" u dresu Crvene zvezde.

- Uspeo je da se dokaže u ekipi koja nema jaku ofanzivu i uglavnom se brani. Postigao je i gol sezone protiv Sportinga. Zato očekujem da će njegova karijera procvetati, jer Zvezda mnogo više napada i „davi“ svoje rivale. Od znalaca kakvi su Marin, Ben i Ivanić, dobijaće veliki broj asistencija, što bismo mi treneri rekli "okruglih lopti", pa će Tomane imati mnogo više prilika za dokazivanje- zaključio je srpski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading