Fulam smislio strategiju da zadrži Mitrovića: Da li ćemo Srbina gledati u Čempionšipu?

Autor:

Sport

06.07.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam se nakon samo jedne sezone u Premijer ligi vratio u Čempionšip. Svi su očekivali da će srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović pronaći novu sredinu i zaigrati ponovo u Premijer ligi, ali neće ga lako pustiti sa "Krejven Kotidža", spremili su novi ugovor za sjajnog napadača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović ostaje u Fulamu?

Opšti je utisak da je Aleksandar Mitrović ostavio najbolji utisak od svih igrača kluba sa "Krejven Kotidža" u elitnom rangu.

Reprezentativac Srbije ima još tri godine ugovora sa Fulamom, ali za njega postoji interesovanje velikog broja klubova sa Ostrva, ali i drugih zemalja. Pominju se Everton, Sautempton, Betis, kineski Gvangdžu Evergrande…

Mitrović ne želi da igra u Čempionšipu, ali će Fulam pokušati da zadrži svog najboljeg strelca. Portal "90 minuta" piše da je klub iz Londona spremio novi ugovor robusnom centarforu, po kojem bi on postao jedan od najplaćenijih igrača u drugom rangu engleskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading