Bufon odbio kapitensku traku i "jedinicu!"

Autor:

Sport

04.07.2019

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Điđi Bufon se vratio u Juventus da odigra još jednu sezonu u "Staroj dami", a da li će biti i poslednja još uvek nije sigurno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Bufon

Bufon želi da odigra još jednu sezonu mada nije sigurno koliko će puta imati priliku da stane među stative. Vojceh Šćesni je prvi golman tima od prošle sezone i tako bi trebalo da ostane, a od kada je Đanluiđi napustio Juve, kapiten je Đorđo Kjelini. 

- Želim da igram još jednu godinu i osećam jake emocije. Smatram saigrače svojm braćom. Hvala Đorđu koji mi je ponudio kapitensku traku ali nisam došao da bih oduzeo bilo kome išta. Ovde sam da dam svoj doprinos što sam uvek davao ovom timu. Juventusov golman mora da nosi "jedinicu", a Kjelini koji je moj brat mora da bude kapiten. Mislim da ću uzeti broj 77 koji je deo moje priče u Parmi. Taj broj me je doveo u Juve - rekao je Bufon prilikom predstavljanja. 

On je kazao da Inter može da bude veliki kandidat za titulu sa dolaskom Antonija Kontea, a takođe poručuje da je njegov cilj da bude spreman, a ne da preuzme mesto startnog golmana Šćesnom. 

- U sportu ne možeš da počneš sezonu misleći samo o osvajanju Lige šampiona, to je onda početak neuspeha. Međutim to je trofej koji najviše motiviše - dodao je Bufon kome u karijeri nedostaje ušati trofej Lige šampiona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading