Direktor Rome priznao poraz za Barelu i skrenuo pažnju Džeki - Iguain može da bude naš novi "Batistuta!"

Autor:

Sport

04.07.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečeni sportski direktor Rome Đanluka Petraki na svom zvaničnom predstavljanju u Rimu da je Nikolo Barelaizabrao Inter i da je za klub to u potpunosti završena priča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Rome

Doskorašnji direktor Torina vodi se isključivo činjenicom da nezadovoljan igrač ne može ništa dobro da donese ekipi.

- Oko Barele je bilo toliko netačnosti. Igrač je bio vrlo radostan da dođe u Rim, nakon dogovora dva kluba, ali u periodu kada se Monći oprostio uletela je ponuda Intera. Oni su dali svoj predlog Kaljariju, Konte je pozvao igrača, igrao je na kartu Lige šampiona. Nikada se nisam čuo sa Barelom, ali je on izabrao Inter. To je za nas zatvorena priča, želimo samo igrače koji su motivisani da igraju u Romi- poručio je Petraki.

Sledeće je pitanje odlaska Edina Džeka, gde je direktor Vučice prilično direktan.

 - Romu niko ne sme da ucenjuje. Ako neko ne želi da ostane ovde neka se pojavi sa drugim timom i njegovom ponudom, posle čega može ide. Nije me briga da li igrač ima dogovor sa drugim klubom, o tome odluluje Roma. Moraju da budu direktni kao u Manolasovom slučaju: agent mi je rekao da igrač želi da ode, ali smo mu poručili da ćemo ga prodati samo u slučaju plaćanja izlazne klauzule, u suprotnom ostaje u Romi - nastavio je Petraki.

Vučica vidi Gonzala Iguaina kao Džekovog naslednika. Petraki smatra da oni što polemišu o njegovim kvalitetima ne poznaju previše fudbal.
- Ko na taj način raspravlja o Iguainu je budala. On bi mogao da bude koristan za Romu ukoliko Džeko ode. Za Iguaina ne postoji bolje mesto od Rome, on bi ovde mogao da postane novi Batistuta - završio je Petraki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading