Roben otišao u penziju!

Autor:

Sport

04.07.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni holandski fudbaler Arjen Roben odlučio je da u 36. godini života završi profesionalnu karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arjen Roben

On je na kraju prošle sezone napustio Bajern posle deset godina. Brojni timovi su ga želeli u svojim redovima, ali je Roben, ipak, doneo odluku da okači kopačke o klin.

Tokom bogate fudbalske karijere Holanđanin je nosio dresove Groningena, PSV-a, Čelsija, Reala iz Madrida i Bajerna. Za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 96 mečeva i postigao 37 golova.

Osvojio je i brojne trofeje, a najviše će se pamtiti Liga šampiona sa Bajernom u sezoni 2012/13.

- Razmišljao sam mnogo tokom poslednjih sedmica. Svi znaju da sam uzeo vreme kako bih u miru doneo konačnu odluku nakon poslednjeg meča s minhenskim Bajernom. Na kraju sam odlučio da završim igračku karijeru. Bez ikakve sumnje, ovo je najteža odluka koju sam doneo u karijeri. Odluka gde su se srce i razum našli u sukobu. Ljubav prema ovoj igri i ubeđenje da i dalje mogu da držim ceo svet u svojim rukama ne podudaraju se s realnim okvirima jer ne ide sve onako kako je bilo kada ste imali 16 godina, bez povreda i briga na svetu. Zato sam odlučio da se definitivno povučem iz fudbala, mislim da je tako najbolje - napisao je Roben u saopštenju za javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@arjenrobben has officially announced his retirement from football. Congratulations on a fantastic career ?

A post shared by 433 (@433) on Jul 4, 2019 at 8:14am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading