Džerard me je lagao i ponižavao u Rendžersu

Autor:

Sport

04.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rikardo Gomeš (27) može da ide, Partizan je doveo novog napadača Umara Sadika (22). Momak rodom iz Nigerije, koji za sebe kaže da je novi Nvanko Kanu, stigao je iz Rome na jednogodišnju pozajmicu, a crno-bele će to koštati 100.000 evra, a takođe imaju i mogućnost otkupa ugovora za 1,6 miliona evra.

RepublikaFoto: FK Partizan
Umar Sadik

Centarfor visok 192 cm obavio je lekarske preglede i uputio se u Sloveniju, gde će se priključiti novim saigračima i treneru Savi Miloševiću.

Sadik je zvanično postao član "vučice" na leto 2016. godine i od tada se često seljaka po pozajmicama, te je jednom prilikom otkrio kakvu je torturu doživeo u Škotskoj nakon što je dogovorio prelazak u slavni Glazgov Rendžers pod komandom trenera Stivena Džerarda.

- Džerard me je prevario, predstavljao se da je nešto što nije. Sjajno je zvučao preko telefona, tri, četiri puta me je zvao i ubedio da dođem u Rendžers, a onda me je slagao. Doveli su Kajla Lafertija, a ja nisam video teren. Nisam dobio ni objašnjenje, nije mi se javljao na telefon, trenirao sam sa omladincima, izgubio mesto u svlačionici. Čak su mi oduzeli i parking-mesto na stadionu. Bilo je strašno. Preživeo sam torturu i bio razočaran. Ostali su mi dužni i jednu platu - rekao je za strane medije Umar Sadik.

Partizanov Nigerijac je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Peruđi, gde je na 18 utakmica postigao tri pogotka. Očekuje se da Sadik bude prvi špic "parnog valjka" u sezoni koja dolazi, s obzirom na to da udarna igla crno-belih Rikardo Gomeš ima odrešene ruke da pređe u El Hilal za sumu od 5,5 miliona evra.

Osim što vole da ga porede s legendarnim Kanuom, Sadik često ističe kako po stilu igre podseća na Emanuela Adebajora, nekadašnjeg golgetera Arsenala, Mančester sitija, Totenhema i Reala. Interesantno, obojica su visoka 192 cm, te im je skok igra jača strana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading