Erera nije još potpisao, a dres već u prodaji, cena neverovatna!

Autor:

Sport

03.07.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Andera Erere u Pariz najavljen je još pre više od mesec dana, a Tomas Tuhel bi novog vezistu mogao da ima na raspolaganju vrlo brzo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ander Erera

Mediji u Francuskoj tvrde da će Ererin transfer biti ozvaničen najkasnije do četvrtka, a već od narednog ponedeljka biće u operativnom stanju i priključen novim saigračima.

Ako je nekome promaklo, Erera će u PSŽ potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 46.400.000 evra, odnosno 11.600.000 evra po sezoni i 223.000 evropskih novčanica sedmično. Španac će na novu adresu stići kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor s Mančester junajtedom.

Iako transfer još nije ozvaničen, na onlajn šopu francuskog šampiona može se kupiti Ererin dres s brojem „21“ i to po ceni od čak 140 evra! Svakako cena koju ne može da priušti svako, a one su obično rezervisane samo za TOP pojačanja. Erera bi to na Parku prinčeva i te kako trebalo da bude. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading