Juve se odriče Dibale da vrati Pogbu

Autor:

Sport

03.07.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Juventus voljan je da pusti Paula Dibalu u Mančester junajted za Pola Pogbu, ali "Crveni đavoli" ne planiraju da smanje cenu sa 150 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paolo Dibala

"Gazeta delo Sport" prenosi da su čelnici "Stare dame" u kontaktu sa Pogbinim agentom Minom Rajolom oko njegovog povratka. Sportski direktor šampiona Italije Fabio Paratiči je navodno spreman da ponudi Junajtedu Dibalu i između 60 i 70 miliona evra u zamenu za Pogbu.

Dibalina budućnost bi svakako trebalo da bude rešena uskoro, pošto je završio učešće na Kopa Amerika sa reprezentacijom Argentine, a Junajted je izrazio želju da ga dovede u svoje redove.

25-godišnji Argentinac je od 2015. godine u Juventusu, a prethodno je igrao za Instituto i Palermo. U dresu "Stare dame" je u poslednje četiri sezone postigao 75 golova u svim takmičenjima.


S druge strane, Pogba je branio boje torinskog kluba od 2012. do 2016. godine, a u njega je stigao iz Junajteda, u kojem je i započeo profesionalnu karijeru. Pre tri godine se vratio na "Old Traford", a i "đavoli" su ga tada platili 105 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading