Očajni Mesi kukao na sudije posle još jednog neuspeha Argentine!

Autor:

Sport

03.07.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi okrivio je sudiju za poraz od Brazila (2:0) u Belo Horizonteu u polufinalu Kopa Amerike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

Napadač Barselone smatra da ekvadorski arbitar Rodi Zambrano donosio odluke u korist Brazila i da njegovoj selekciji nije dosudio penal ili čak dva.

- Vrlo smo ljuti jer smo odigrali sjajnu utakmicu, ali tokom cele utakmice sudija je bio na strani Brazila. Delio nam je žute kartone, a njima nikako. Verovatno se umorio od duvanja u pištaljku i tako odlučio da ni ne ide da pogleda odluke kroz VAR, iako je sve bilo jasno- rekao je Mesi posle utakmice.

Mesi ne veruje da će CONMEBOL, fudbalska federacija za Južnu Ameriku, uraditi nešto jer, kako je naglasio, Brazil upravlja svime.


- Brazil igra kod kuće i zbog toga je veoma važan za CONMEBOL, tako da je komplikovano. To nije izgovor, jer smo uradili dobar posao, ali je nešto što sam morao da kažem, jer se to zaista dogodilo. Žalimo što naš rad nije poštovan. Razgovarao sam sa sudijom i rekao mu da mora da nas poštuje- dodao je Mesi.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mesi, koji je ponovo propustio šansu za prvi trofej sa Argentinom, potvrdio je da će nastaviti da igra za reprezentaciju.


- Ako moram da nastavim da pomažem na ovaj ili onaj način, uradiću to. Osećam se dobro u ovoj grupi momaka- zaključio je Mesi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading