Rampa za velikane koji žele Sergeja Milinkovića Savića!

Autor:

Sport

03.07.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema i dalje raspleta oko Sergeja Milinković Savića! PSŽ nema nameru da plati 100 miliona, Lotito čeka, a Igli Tare je ponovio da Sergeja neće pustiti ispod cene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić na ceni

I dalje Rimljani gledaju prema Torinu, ali čini se da je Juventus odustao, probaće da dovedu Pogbu, angažovali su besplatne Rabioa i Remzija, prioritet je De Liht u ovom trenutku.

Juve ima par igrača, poput Kuadrada i Bentankura za koje su Rimljani zainteresovani, ali njihove velike plate onemogućavaju razmenu.

U igru je navodno ušao i Inter, koji bi uz novac poslao Galjardinija, igrača koga Inzagi veoma ceni. Konte želi svim silama Sergeja, međutim, Inter nema novac za sva pojačanja, pre svih Lukakua, ako ne proda Ikardija, Naingolana i par manje bitnih igrača.

Sergej čeka, on će se pojaviti na pripremama Lacija, a navodno Inzagi traži od Lotita da postavi neki datum posle koga Milinković Savić ne može da ode, kako bi znao na koje igrače može da računa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading