Brazilci strepe: Mesiju ne možemo ništa

Autor:

Sport

02.07.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Brazila Tite smatra da je napadač Argentine Mesi nezaustavljiv, ali se nada da će njegov tim moći da ga zaustavi u polufinalu Kupa Amerike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Mesi je do sada na turniru postigao samo jedan gol, i to sa bele tačke u duelz protiv Paragvaja. Argentina je u grupnoj fazi ostvarila samo jednu pobedu, ali joj je to bilo dovoljno da prođe dalje. Potom je savladala Venecuelu u četvrtfinalu.

- Ne možemo da govorimo samo o individualnim kvalitetima Argentinaca, to je kvalitan tim. Oni su odličan skup pojedinaca. Mesija ne možete zaustavite, da ga usporite ili neutrališete. Ali s druge strane, mi imamo Kutinja, Firmina, Neresa. Oni bi mogli da odluče utakmicu - kazao je Tite.

Oprezan je bio i golman Alison.

- Nemamo prostora za grešku - upozorio je.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Inače, Alison je bio na golovima Rome i Liverpula u utakmicama Lige šampiona u kojima su oba tima iznenađujuće eliminisala Mesijevu Barselonu.

- Roma i Liverpul su drugačiji, na moju sreću te priče su se završile na srećan način. Stekao sam značajno iskustvo, koje mi sada može koristiti. Verujem u sebe, svoj tim. Spremni smo na sve - dodao je 27-godišnji golman.

Duel između Brazila i Argentine igraće se u Belo Horizonteu u noći između utorka i srede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading