Arsenal uvredio Palas ponudom za Zahu!

Autor:

Sport

02.07.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Arsenala vode teške pregovore sa čelnicima Kristal Palasa u vezi sa transferom krilnog fudbalera Vilfreda Zahe

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilfred Zaha

Klub iz Severnog Londonoa ponudio Palasu 40 miliona funti, što je za njih neprihvatljivo jer traže minimum 80, pa se osećaju uvređenim.

Ova ponuda Arsenala prilično je razbesnela čelnike Palasa, jer smatraju da Arsenal pokušava da destabiliše situaciju u njihovom klubu kako bi Zahu dobili "ispod cene".

Ekipa sa Selhrst Parka ne žuri sa prodajom, jer je već zarađeno 50 miliona funti od odlaska Arona Van-Bisake u Mančester Junajted.

Zaha je prošle godine potpisao petogodišnji ugovor sa Kristal Palasom i tako je fudbaler iz Obale Slonovače postao najplaćeniji igrač Palasa u istoriji londonskog kluba.

Oni su izneli jasan stav – Zaha ostaje u Palasu sve dok ne dođe odgovarajuća ponuda i čini se da će Arsenal morati dobro da se pomuči i još bolje plati kako bi se Zaha preselio na "Emirate".

Podsećamo, Palas je prodao Zahu još 2013. Mančester junajtedu za 15 miliona funti, pa ga otkupio dve godine kasnije za "samo" šest, ali uz klauzulu o 25% od naredne prodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading