Evo kada "Orlići" dobijaju selektora!

Autor:

Sport

02.07.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije trebalo bi da dobije selektora u naredne dve nedelje, pošto je ta pozicija ostala upražnjena sa završetkom Evropskog prvenstva kada je istekao ugovor Goranu Đoroviću.Orlići su grupnu fazu kontinentalnog šampionata završili sa tri poraza i gol razlikom 1:10.

RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Kokeza

Orlići su grupnu fazu kontinentalnog šampionata završili sa tri poraza i gol razlikom 1:10.

- Sa Evropskim prvenstvom sam razočaran. I rezultatom i načinom kako smo igrali. Ali ne mogu to da kažem za prethodne dve i po godine koliko je Goran Đorović vodio ekipu. Naprotiv, dobro je radio svoj posao, samim tim što je u prvih osam utakmica kvalifikacija ostvario sve pobede i to bez šest ili sedam igrača koji su bili na Evropskom prvenstvu iz A tima - kazao je Slaviša Kokeza, prvi čovek FSS.

- Đorović je imao ugovor do kraja Evropskog prvenstva, a on je istekao tako da ćemo o novom selektoru razgovarati u naredim danma. Dobićemo predloge od Stručnog odbora i onda ćemo na osnovu toga doneti odluke. U narednih 10 do 15 dana dobićemo i novog selektora.

U Stručnom odboru su Ilija Petković, Nenad Bjeković, Zoran Filipović, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić. Upravo oni su predložili Ljubišu Tumbakovića za selektora prvog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading