"Kosovo je nesportska priča, napravio sam logičan i ispravan potez"

Autor:

Sport

02.07.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da je isključivo sam doneo odluku, veruje ispravnu, što je odbio da vodi Crnu Gori u meču protiv tzv Kosova.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Tumbaković, koji je u utorak promovisan kao selektor "Orlova", smenjen je prošlog meseca u Crnoj Gori zbog tog poteza i ističe da mu je žao što je otišao na taj način.

- Kosovo je odavno ispuričana priča, nesportska. U tom trenutku je bio logičan i ispravan potez, doneo sam odluku sam. Vreme će pokazati da li sam bio u pravu - rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu Hilton.

Na pitanje kako će reagovati ako se u budućnosti desi duel Srbije i tzv. Kosova, što je moguće na EP, Tumbaković smatra da takva odluka mora da se rešava na državnom nivou.

- Nisam siguran da li postoji mogućnost za taj meč. Resiće se na višoj instanci i ja ću biti deo tog razmišljanja.

On je objasnio da je bilo mučna situacija u Crnoj Gori sa predsednikom Saveza Dejanom Savićevićem na temu oko tzv. Kosova.

- Teže se pričalo. Žao mi je što se tako desilo, uticali su spoljni faktori i moralo he tako da se reaguje - zaključio je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading