Napustio Liverpul, pa se emotivnom porukom oprostio od kluba i navijača!

Autor:

Sport

02.07.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alberto Moreno od 1. jula i zvanično više nije igrač Liverpula u kome je proveo pet godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Alberto Moreno došao je u Liverpul pre pet godina za 12 miliona funti iz Sevilje. Za Redse je odigrao 141 meč, postigao je tri gola i tokom dve sezone bio je prvi izbor na poziciji levog beka. Na kraju je mesto izgubio od Endija Robertsona.

Moreno je tako i doneo odluku da ode jer smatra da još uvek može da igra standardno u timu u kome će za njega biti mesta. Očekuje se da se vrati u Španiju i pridruži Viljarealu, a pre toga se na emotivan način oprostio od kluba i navijača.

- Život se odvija u ciklusima, a moj ciklus u voljenom Liverpulu je došao do kraja. U ovom trenutku bih želeo da se zahvalim celoj mojoj porodici u Liverpulu - mojim dragim saigračima sa kojima sam delio ovih pet nezaboravnih godina i koji su mi kao porodica. Naravno, vlasnicima, direktorima, trenerima, doktorima, ekonomima i svakoj osobi u klubu. Hvala vam što ste od mene napravili boljeg fudbalera i, pre svega, boljeg čoveka, hvala vam što ste mi pomogli da ispunim dečački san i osvojim Ligu šampiona i da na taj način postanem mali deo istorije ovog velikog kluba. Zahvalan sam i ovom gradu koji me je prihvatio kao svoga od prvog dana i koji će zauvek biti u najlepšim sećanjima jer se ovde rodio moj sin, Alberto junior koji je i sam građanin Liverpula. Na kraju, veliko hvala fenomenalnim navijačima koji su me uvek podržavali. Želim vam svima najveće uspehe. Gde god me život dalje odvede, uvek ću vas nositi u srcu i navijaću za vas. You’ll Never Walk Alone! - napisao je Moreno na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @liverpoolfc ?

A post shared by Alberto Moreno (@amplfc18) on Jul 1, 2019 at 12:21pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading