VIDIĆ NAVUKAO RONALDA NA PASULJ!

Autor:

Sport

02.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo (34) i tanjir pasulja na njegovom kuhinjskom stolu. Slika koja je munjevitom brzinom zapalila internet, a navijače (pogotovo one u Srbiji) zanimalo je otkud porcija tetovca sa rebarcima ispred asa Juventusa i kapitena reprezentacije Portugala. Glavni krivac za to mogao bi da bude bivši reprezentativac naše zemlje Nemanja Vidić, sa kojim je Ronaldo tri godine delio svlačionicu na Old Trafordu, gde su zajedno branili boje Mančester junajteda.

Nemanja Vidić i Rio Ferdinand i Kristijano Ronaldo

Naime, Nemanja je svojevremeno toliko jeo pečeni pasulj, kod nas poznatiji kao prebranac, da su ga saigrači prozvali Gasman (Gasmen, u bukvalnom prevodu prdonja). Vidić je često dolazio u jedan od mančesterskih supermarketa, gde je na veliko kupovao pasulj, koji je konzumirao isključivo pred utakmice jer sadrži malo masti, a mnogo ugljenih hidrata, i stoga daje dosta energije.

RepublikaFoto: instagram.com/cristiano

Kristijano godinama važi za jednog od najspremnijih sportista na planeti, a dobre zasluge za to ima njegov režim ishrane. Portugalac ne konzumira slatkiše i alkohol, a navijačima je otkrio od čega se najčešće sastoje njegovi obroci. Za doručak jede šunku, sir, kroasane, tost sa avokadom, jogurt, dok za ručak često konzumira ribu poput sabljarke.

Ronaldo i Vidić su za Mančester junajted zajedno nastupali od 2006. do 2009. godine i u tom periodu osvojili su tri titule u Premijer ligi, Ligu šampiona i SP za klubove 2008. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading