Projektil Ebisilija i pobeda Zvezde na poslednjoj proveri pred kvalifikacije!

Autor:

Sport

01.07.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde poslednji meč na pripremama u Austriji završili su pobedom od 3:1, protiv austrijskog drugoligaša Blau Vajsa.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Zvezda vs. Blau Vajs

Pred izabranicima Vladana Milojevića bio je tim koji je 1. juna zvanično završio sezonu na 5. mestu, i koji u sastavu ima dvojicu Srba - Milana Zirića i Miloša Džinića, dok im je trener Goran Đuričin.

Zvezda je počela u kombinovanom sastavu, jer je Milojević dao šansu igračima koji su imali nešto manju minutažu u prethodnim mečevima.

Od starta meča crveno-beli imali su problem da probiju odbranu rivala koja je bila disciplinovana tokom većeg dela susreta

U 69. minutu  iz igre izlaze Krstović i Čaušić na teren ulaze Kanjas i Stanojev. Španac je tako debitovao u crveno-belom dresu.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović

U 78. minutu Veljko Simić pogodio za početno vođstvo. Otvorilo se malo prostora u odbrani rivala, posle greške odbrane, Simić je izleteo sam ispred golmana Šmita i postigao vodeći gol. Od tada, crveno-beli zaigrali su još ofanzivnije pa je posle odlične akcije prednost uvećana.

Igrao se 81. minut, Konatar je odradio veliki posao u odbrani, Simić je asistirao, a Ebisilio je sa više od 20 metara uvećao vođstvo! Do kraja, viđena su još dva pogotka. Prvo je smanjio Mehmeti, da bi Vulić postigao gol za konačnih 3:1.

Zvezda je sa dve pobede, dva remija i jednim porazom od 1:0 od Zenita okončala pripreme za predstojeću sezonu u Vindišgarstenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading