Rabio ima novi klub!

Autor:

Sport

30.06.2019

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski reprezentativac Adrijen Rabio postigao je dogovor oko ličnih uslova sa Juventusom pred transfer iz Pari Sen Žermena, prenose brojni italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijen Rabio

Talentovani vezista će u redove šampiona Italije preći kao slobodan igrač jer mu ugovor sa 'Svecima' ističe u nedelju i očekuje se da će potpisati četvorogodišnji ugovor.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratiči otputovao je u Pariz kako bi dogovorio poslednje detalje saradnje.

Rabio je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Francuske, a karijeru je započeo u PSŽ, kada ga je u prvi tim uveo Karlo Ančeloti. Branio je boje i Tuluza, u čije redove su ga Parižani poslali na pozajmicu na jednu polusezonu pre šest godina. 

U omladinskim selekcijama Francuske 24-godišnji fudbaler je zabeležio 53 nastupa, a za seniorski tim 'Trikolora' igra od 2016. godine. Nije bio u sastavu tima koji je prošle godine osvojio titulu svetskog šampiona, pošto je odbio da bude rezerva, pa tako bude naknadno pozvan u Rusiju u slučaju neke povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading