Jedan od najpoznatijih vlasnika u Seriji A prodaje, pa kupuje novi klub!

Autor:

Sport

30.06.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet godina je Masimo Ferero na čelu Sampdorije. I smatra da je dosta. Kao da se igra računarske igrice Fudbalski menadžer, pa mu je dosadilo da se bakće s jednim klubom i sada bi da proba s nekim drugim. Gazda Sampdorije uporno pokušava da proda klub iz Đenove, a namera mu je da onda preuzme Palermo! Sicilijanci su ponovo u teškoj situaciji, ponovo su na ivici bankrota i survavanja u Seriju D.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Masimo Ferero

Zbog toga je Ferero „namirisao“ šansu da postane spasilac Palerma. Da ga kupi za mali novac i onda ga podigne do Serije A. I on sam priznaje da mu je to namera.

- Oduvek sam bio zaljubljen u Palermo. To je grad koji je mnogo pomogao u mojoj filmskoj karijeri. Navikao sam se na veliku scenu i pokušaću sve da vratim Palermo tamo gde mu je mesto. Čak i ako ne prodam Sampdoriju do trenutka kada krene aukcija za Palermo, to neće biti problem. Sa Darijom Mirijem sam dugo u kontaktu oko preuzimanja kluba - rekao je Ferero za italijanske medije.

Dario Miri je lokalni biznismen, koji je prošle sezone investirao 2.800.000 evra u Palermo kao glavni sponzor, samo da bi spasao klub bankrota.

A, što se tiče Sampdorije, Masimo Ferero, jedan od najčuvenijih italijanskih filmskih producenata, tvrdi da je sa njom učinio sve što se moglo.

- Pokušavam da prodam Sampdoriju već neko vreme. Ne znam šta bih više mogao da učinim u tom klubu. Ali, ja sam čovek od akcije, a ne od priče. Želim da sve što sam učinio u Đenovi, ponovim u Palermu. U tom slučaju Sicilijanci će biti mirni i blaženi - istakao je Ferero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading