Republika saznaje: Tumbaković sutra potpisuje ugovor na dve i po godine!

Autor:

Sport

30.06.2019

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor reprezentacije Crne Gore, trofejni stručnjak Ljubiša Tumbaković dobija ugovor na dve i po godine i zvanično će postati novi selektor reprezentacije Srbije, potvrđeno je za Republika.rs

Ljubiša Tumbaković

Ovu odluku početkom naredne sedmice potvrdiće i Izvršni odbor FSS, nakon čega će uslediti promocija. 

Javnost u Srbiji je bila oduševljena Tumbinim potezom 7. juna kada je odbio da vodi Crnu Goru protiv lažne države Kosovo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Po ranijem dogovoru, iskusni stručnjak će zarađivati 25.000 evra mesečno, tačnije 300.000 evra godišnje. Tolika primanja imali su i njegovi prethodnici Mladen Krstajić i Slavoljub Muslin.

Tumbaković je na kraju bio najbolji kandidat, iako je imao konkurenciju u vidu bivšeg selektora Radomira Antića, ali Srbiji treba selektor koji će biti tu od prve utakmice, a Antić to ne bi mogao da bude zbog kazne FIFE.

Inače, Tumbina prva utakmica kao selektora biće 7. septembra kada Srbija u Beogradu dočekuje Portugal u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading