Ovome se nismo nadali od Milojevića: Igrali smo na evropskom nivou!

Autor:

Sport

29.06.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužila je Zvezda mnogo više od minimalnog poraza od Zenita. Međutim, kompletan utisak je vrlo dobar, a Vladan Milojević je bio vidno zadovoljan.

RepublikaFoto: Republika
Vladan Milojević

- Ne bih pričao o rezultatu u ovom trenutku. Vreme jeste bilo malo teže, ali odigrali smo dobru i tvrdu utakmicu. Na nivou Evrope. Bilo je dosta dobrih stvari, bilo je i stvari koje možemo da popravimo. Ovakve utakmice daju pravu sliku. Generalno sam zadovoljan. Danas su dobro funkcionisali prekidi, i to protiv ekipe koja je dobra u tom segmentu-  rekao je Milojević.

Zvezda je bila izuzetno motivisana. 

- Nekada vas rival motiviše. Malo smo u zamoru. Treba uvek da imamo ovakav pristup. Moramo da uvek imamo ovakav nivo koncentracije i trčanja. Dobro smo trčali, ali smo u tom segmentu bili dobri i ranije u Austriji. Zadovoljan sam. Sve što tražim od njih oni ispunjavaju. Nekada sam iz prve polušanse davali golove. Koja sad nije ušla, neka uđe kada treba. Pored jedne greške, imali smo i Popovu odbranu. Drago mi je što nam protivnik ne pravi tako lako šanse- rekao je Milojević.

Dobra kolektivna odbrana posebno raduje Zvezdinog šefa stručnog štaba. 

- Nismo imali problema, ali mnogo teško je igrati protiv Dzjube i Azmuna. Jedan brz, jedan ima dva metra. Dobro smo ih neutralisali. Ali odbranu moramo da igramo svi. Nihov golman je baš bio dobar- rekao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading