(VIDEO) Španac se priključio Zvezdi na pripremama!

Autor:

Sport

29.06.2019

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, vezista Hose Alberto Kanjas priključio se ekipi na pripremama u Vindišgarstenu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Kanjas i Milojević

Kanjas je došao na pripreme u Austriji, pošto je njegov prethodni  klub PAOK poslao odobrenje da može da trenira sa Crvenom zvezdom, iako mu formalno ugovor ističe na kraju juna. Nesumnjivo će  novajliji crveno-belih značiti da što ranije otpočne rad sa ekipom, kako bi se što brže uklopio sa saigračima i uvideo kakvi su zahtevi šefa Milojevića i stručnog štaba.

Priliku da na prijateljskom meču ponese prvi put crveno-beli dres imaće Kanjas već u ponedeljak, kada će Crvena zvezda u Vindišgarstenu odigrati kontrolni meč sa ekipom Blau Vajs, a crveno-beli novajlija debi bi mogao da upiše već 9. jula na gostovanju u Litvaniji, u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve.

Podsetimo, španski vezista stigao je u Ljutice Bogdana kao treće pojačanje, posle Radovana Pankova i Nikole Vasiljevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading