I decu su zarazili svojom bolešću: Trener i mladi fudbaleri hrvatskog kluba skandaloznim ustaškim poklicima proslavili pobedu nad Srbima!

Autor:

Sport

28.06.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Hrvata smo navikli na sve, ali ovog puta su prevazišli i samI sebe. Na utakmici mlađih kategorija na turniru u Barseloni posle pobede nad srpskom ekipom, mladi igrači hrvatskog kluba u društvu trenera su okupljeni u krugu skandirali ustaški i fašistički pozdrav "Za dom spremni", prenosi Indeks.hr.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Reč je o klubu Poljičanin 1921 iz Srinjina, mesta koje se nalazi između Splita i Omiša, a na snimku koju je taj portal objavio čuje se kako stariji čovek i jedan od dečaka daju ostalima instrukcije, da prvi viče "Za dom", a ostali "spremni".

Trenerov odgovor na ovo je bio još sramniji, on se uopšte nije pokajao, već naprotiv.

- Da za dom nismo bili spremni, doma imali ne bi - rekao je trener ove ekipe za Indeks.

On je otkrio da je snimak nastao pre nekoliko dana u Barseloni posle utakmice protiv srpske dece.

- Odigrali smo finale protiv srpske dece. Deca su se međusobno družila. Srpska deca su nosila hrvatsku zastavu, a naša deca srpsku - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading