Treća pozajmica Iguaina za samo godinu dana!

Autor:

Sport

28.06.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći put za godinu dana, Gonzalo Igauin bi mogao da završi na pozajmici. Posle pozajmica u Milanu i Čelsiju, Juventus sada želi da ga pozajmi Romi koja traži zamenu za Edina Džeka. Pitanje je dana kada će Džeko napustiti Romu i pojačati Inter zbog čega rimski klub traži zamenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

Izbor je pao na Iguaina. Poznati su i detalji pod kojima bi posao mogao da se dogovori. Juventus za jednogodišnju pozajmicu Argentinca traži 12.000.000 evra i Roma će pristati na to. Primera radi, Iguain je prošlog leta otišao na pozajmicu u Milan za koju su se Rosoneri obavezali da će platiti 18.000.000 evra. Na kraju su platili samo polovinu jer je ugovor raskinut u zimskom prelaznom roku i Iguain je pozajmljen Čelsiju.

Argentinac je ostavio slab utisak u Milanu i Čelsiju koji je takođe jedva čekao da mu vidi leđa. Vratio se u Juventus sa kojim ima još dve godine ugovora, ali u Torinu ga ne žele. Možda bi mu trener Sari i našao neku ulogu u timu, ali je klub izričit u nameri da ga se reši zbog visoke plate. Iguainova bruto plata iznosi 13.000.000 evra godišnje što bi bilo nepotrebno opterećenje za Juventusov budžet.

Za Romin bi svakako bilo veliko, ali bi ih izašao nešto skuplje nego Džeko čija bruto plata je 11.000.000 evra.

Pregovori se vode, a još se ne zna kakav je stav igrača. Roma nema pristanak Iguaina koji bi mogao da odbije novu pozajmicu. Ipak, nema mnogo izbora. Juventus za njegovu prodaju traži 36.000.000 evra i to niko neće da plati.

Pozajmica je jedino rešenje. Narednih dana bi klupko trebalo da se raspetlja. Iguain u Romi je više od ideje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading