Atomski fudbal u Bolonji: Nemačka posle velikog preokreta srušila sjajne Rumune!

Autor:

Sport

27.06.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan fudbal viđen je ovog popodneva u Bolonji gde je mlada reprezentacija Nemačke izborila plasman u finale Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine trijumfom nad maestralnom Rumunijom rezultatom 4:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika borba je viđena u Bolonji

Tim koji je pre tačno sedam dana "uništio" mladu reprezentaciju Srbije stigao je do vođstva po izuzetno vrelom vremenu u Bolonji u 21. minutu golom fudbalera Hofenhajma Nadiema Amirija.

Ipak, Rumuni su pokazali zbog čega su jedna od najprijatnijih iznenađenja pošto su već do poluvremena preokrenuli rezultat golovima dvostrukog strelca Georgija Puškaša u 26. i 44. minutu

Nemci nisu očajavali pa su sa tri gola u drugom poluvremenu stigli do finala. Velike zasluge za to idu mladom napadaču Frajburga Đanluki Valdšmitu, strelcu golova u 51. i 90. minutu, a konačnih 4:2 postavio je Amiri u četvrtom minutu nadoknade.

Nemci će tako igrati finale, a protivnik će im biti bolji iz duela Španije i Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading