Zvezda odustala od štopera, Savić ostaje?!

Autor:

Sport

27.06.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Crvene zvezde polako kompletira redove pred početak nove sezone. Dolaskom Španca Hose Alberta Kanjasa rešeno je pitanje u veznom redu, sada se radi na dovođenju levog beka, odnosno napadača.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić

Šampion Srbije pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona užurbano radi na kompletiranju tima pred prve novosezonsko obaveze. Međutim, delovalo je da će se defanzivna linija crveno-belih rasteretiti, ali od toga neće biti ništa. To je potvrdio i Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde.

- Ne tražimo štopera - poručio je Mrkela.

Njegova izjava verovatno znači da bi Vujadin Savić trebalo da ostane u redovima šampiona Srbije. Vladan Milojević trenutno na poziciji štopera pored pomenutog zamenika kapitena ima i Nemanju Milunovića, Srđana Babića kao i novajliju Radovana Pankova.

I daje se čeka dogovor sa brazilskim levim bekom Žanderom, momkom koji bi trebalo da bude alternativa Milanu Rodiću. Taj posao još nije konkretizovan.

- Radimo na dovođenju levog beka - rekao je sportski direktor ekipe iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading