Dogovoren četvrti najskuplji transfer u istoriji fudbala!

Autor:

Sport

27.06.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Benfika se oglasila na svom sajtu, zvanično je stigla ponuda Atletiko Madrida koja glasi na - 126 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atletiko Madrida!

Radi se o fudbaleru Žoau Feliksu kojeg predstavljaju u Portugalu kao novog Ronalda, momak je dokazao svoj kvalitet i ove sezone i stigao je na red da postane četvrti najskuplji fudbaler svih vremena iako ima samo 19 godina.

Nejmarov transfer je vredeo 222 miliona evra, Mbapeov 180 miliona evra, a na trećem mestu je Filipe Kutinjo koji je u Barselonu prešao za 120 miliona evra uz brojne klauzule koje su već nadmašile pomenutih 126 miliona koliko će biti plaćen Feliks.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoao Feliks

Da napomenemo i da je Benfika objavila da razmišlja o prodaji Feliksa, ali to je nešto što se baš retko radi, a i kada se radi, znači prodaju.


Dakle, Žoao Feliks će uskoro postati novi fudbaler Atletiko Madrida, naslediće Antoana Grizmana koji bi takođe mogao da uđe u top 5 transfera ikada.



Momak koji je istisnuo Andriju Živkovića iz startne postave postigao je 15 golova u ligi, ukupno 20 u svojoj prvoj sezoni u Benfiki. Za reprezentaciju Portugala je odigrao jednu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading