Srpske sudije imaju novog šefa!

Autor:

Sport

27.06.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do početka nove sezone Superlige ostale su još četiri sedmice. Od predstojeće takmičarske godine vraćamo se na sistem bez deljenja bodova, ali sa plej-ofom, delimično su promenjena pojedina pravila fudbalske igre, a od juče Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije ima novog šefa.

RepublikaFoto: Promo foto
Milan Karadžić

Za predsednika je, na sednici Odbora za hitna pitanja, izabran nekadšanji arbitar saveznog ranga, Milan Karadžić, poslednjih godina angažovan na više različitih funkcija u srpskoj kući fudbala. Ovoga puta dobio je zadatak da rukovodi organizacijom koja se suočavala sa velikim pritiscima i greškama u bliskoj prošlosti, očekuje se da bar malo popravi situaciju na tom polju.

Karadžić će na funkciji prvog čoveka Sudijske organizacije zameniti  Zorana Petrovića, a osim njega, članovi Komisije biće još: Majo Vujović, Boško Jovanetić i Igor Radojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading