OŽEGOVIĆ: ŽAO MI JE ZBOG SVEGA, DVA DANA NISAM IZAŠAO IZ KUĆE

Autor:

Sport

06.09.2017

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi napadač crno-belih kaže da mu je teško pao transparent koji su na njegov račun istakli najvatreniji navijači kluba iz Humske

RepublikaFoto: www.partizan.rs/MiroslavTodorović
Ožegović: Bio sam lud, Partizan je moj dečački san

Dolazak bivšeg igrača Zvezde nije prošao blagonaklono kod najvatrenijih pristalica Partizana, koji su na prijateljskoj utakmici, na kojoj je igrao i Ožegović, stavili transparent u kome su mu poručili da ga neće prihvatiti.

Ožegović je u razgovoru za "Novosti" rekao da mu je to jako teško palo, i da dva dana nije izlazio iz kuće zbog toga.

- Dok sam bio na terenu, u prvom poluvremenu, taj transparent nije ni bio postavljen. Tek posle, kada sam se vratio kući, u medijima sam video tu poruku. Bip sam šokiran, naravno da mi je mnogo teško. Dva dana nisam izlazio iz kuće. Ipak, ni tada, kao ni sada, nikada mi nije palo na pamet da padnem ili da odustanem. Naprotiv, imam još veću volju da se dokažem - rekao je Ožegović.

On je objasnio i zašto je pisao neke uvredljive poruke na račun Partizana u prošlosti, gde ih je nazivao ''glodarima'' na društvenim mrežama.

- Te poruke su bile moje ludosti za koje ne bih da se pravdam. pregurao sam i istrepeo prve reakcije i sada se maksimalno okrećem fudbalu i mom dečačkom snu, da se dokažem u Partizanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading