FUDBALERI SEVILJE POSTALI KAMIKAZE

Autor:

Sport

27.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sevilje seju smrt na putevima! Žoao Malek (20), koji nastupa za drugi tim španskog kluba, izazvao je u rodnom Meksiku stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo tek venčani bračni par Alehandro Kastro (33) i sedam godina mlađa Marija Penja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ovo je ostalo od automobila Žoaa Maleka

Prema napisima u meksičkoj štampi, Malek je divljao svojim automobilom ford mustang kada je izgubio kontrolu i zakucao se ševrolet aveo u kojem su bili stradali. Pored Maleka, u automobilu se nalazio i njegov prijatelj, ali su obojica prošla bez većih posledica. Mediji u Meksiku spekulišu da je vozio pijan, iako nisu obelodanjeni rezultati alko-testa koji je izvršen. Ipak, tamošnje tužilaštvo je saopštilo da je pokrenuta istraga zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

A pre nepunih mesec dana stravičnu saobraćajnu nesreću u Španiji izazvao je i Hose Antonio Rejes (35), koji je stradao zajedno sa rođakom Džonatanom Rejesom, dok je treća osoba iz fudbalerovog automobila zadobila teške povrede.

Prema izveštaju policije, fudbaler Sevilje i nekadašnji as Reala i "crvene furije" je vozio mercedes brabus S550 brzinom od 237 kilometara na čas kada je slučajno zakačio zaštitnu ogradu, zbog čega mu je pukla guma. Tada je izgubio kontrolu, prešao preko dve trake u suprotan smer, a zatim udario u betonski ivičnjak, zbog čega se automobil prevrnuo i zapalio, pa mu nije bilo spasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading