Lala sa priključio Voši na Zlatiboru

Autor: I. M.

Sport

26.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović (41) po drugi put u karijeri predvodiće novosadsku Vojvodinu. Mladi i perspektivni stručnjak već je radio u Novom Sadu 2015. godine, ali se na "Karađorđu" zadržao samo jednu polusezonu iako je imao odlične rezultate. Popularni Lalat je u prethodnoj sezoni osvojio drugo mesto sa Radničkim, što je najbolji rezultat u istoriji kluba sa juga Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Iako je imao važeći ugovor sa Nišlijama, na poziv novog rukovodstva "lala", pre svega svog bivšeg saigrača iz omladinske škole Crvene zvezde Nikole Lazetića, koji je novi sportski direktor Novosađana, Lalatović nije imao dilemu. Spakovao je kofere i uputio se u Srpsku Atinu, pa na Zlatibor, gde prvotimci Vojvodine obavljaju prvu fazu priprema pred novu sezonu.

- Postigli smo dogovor na godinu dana, a bude li obostranog zadovoljstva, lako ćemo produžiti saradnju - istakao je novi-stari trener Vojvodine.

Zajedno sa Lalatovićem u Novi Sad stižu i njegovi prvi saradnici Dragan Šarac i Vidak Bratić. "Lale" se u Novi Sad vraćaju 27. juna, a drugu deo priprema obaviće u Sloveniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading