Prvi mačići se u vodu bacaju: Partizan pogađao prečke, Budućnost slavila!

Autor:

Sport

25.06.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana poraženi su na prvoj pripremnoj utakmici od Budućnosti rezultatom 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Crno-beli nisu odigrali loš meč, ali nisu uspeli da savladaju rivala iz Crne Gore.

Sejduba Suma je predvodio Partizan u prvom poluvremenu, i baš je preko njega Miloševićev tim imao najbolju šansu. Omaleni Afrikanac je uputio odličan udarac ka golu Budućnost, ali je lopta završila na prečki.

To se desilo 15 minuta nakon jedinog gola na utakmici.  Posle centaršuta sa desne strane novajlija Dominik Dinga je loše reagovao i ostavio loptu za gostujućeg fudbalera Perovića koji nije propustio takav poklon i matirao crno-bele. Stihijski su igrali u prvom poluvremenu i jedni i drugi, Partizan pretio najčešće preko agilnog Sume, ali nije uspevao da matira golmana Dragojevića.

Iskoristio je Savo Milošević ovu proveru da isproba sve fudbalere koji su mu bili na raspolaganju, a u drugih 45 minuta na teren je poslao novih 11 fudbalera.

I igrao je taj drugi tim znatno bolje, ali je opet nedostajalo sreće da se zatrese mreža Podgoričana. Najbolju priliku za crno-bele propustio je Đorđe Ivanović koji je pogodio stativu u 62. minutu.

PARTIZAN: N. Stevanović, N. R. Miletić, Dinga, Pavlović, Šehović. Šćekić, Smiljanić, Lakčević, Suma, S. Jovanović, Ožegović. Igrali su još: Kljajić, Pešukić, Ostojić, Vujačić, Milosavljević, Stevanović, Zdjelar, Đerlek, L. Pavlović, Stanojlović, Ivanović.

BUDUĆNOST: Dragojević, Vučić, Boljević, Damjanović. Milić. Mirković, Mijić. Terzić, Bakić, Stojisavljević. Perović. Igrali su još. Rezerve: Striković, Mijović, Mrvaljević, Bojović, Osmanović, Nikčević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading