OVO SU UZDANICE "VEČITIH": Partizan i Zvezda poslali spisak igrača UEFA za Ligu Evrope

Autor:

Sport

06.09.2017

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva naša najveća kluba, Partizan i Crvena zvezda, poslali su UEFA spisak licenciranih igrača za utakmice u grupnoj fazi Lige Evrope ove jeseni.

RepublikaFoto: Starsport
Jankovića i Milijaša čekaju evropski izazovi

Zvezda i Partizan za manje od 10 dana očekuju prvi dueli u Ligi Evrope, crveno-beli će na svom stadionu dočekati beloruski BATE  iz Borisova, dok "Parni valjak" putuje u Švajcarsku, gde će igrati protiv tamošnjeg vicešampiona Jang Bojsa.

Vladan Milojević je među 27 igrača koji su prijavljeni uvrstio i novopridošle Nenada Krstičića, odnosno Filipa Bainovića, kao i golmana Nemanju Supića, a u sastavu Zvezde svoje mesto je našao i Brazilac Rikardinjo.

Spisak Crvene zvezde za grupnu fazu Lige Evrope

Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Milan Borjan
Defanzivci: Abraham Frimpong, Srđan Babić, Milan Rodić, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić
Vezisti: Branko Jovičić, Damijen le Talek, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Nemanja Milić, Mičel Donald, Filip Bainović, Luka Ilić, Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić, Rikardinjo
Napadači: Ričmond Boaći, Dejan Joveljić, Aleksandar Pešić

Što se Partizana tiče, uprkos odlascima Uroša Đurđevića i Leonarda, čini se da je Partizan ipak nešto kvalitetniji, bar kada su u pitanju imena.

U Humsku su stigli Zoran Tošić, štoper Milan Mitrović, bek Nemanja Antonov, Ognjen Ožegović, a na spisku se nalazi i Teofilus Solomon.

Što se igrača koji su „otpali“ tiče, za razliku od kvalifikacija u timu neće biti Nemanja Stevanović, potom Mohamed el Monir, kao ni Saša Marjanović.

Spisak Partizana za grupnu fazu Lige Evrope

Golmani: Filip Kljajić, Marko Jovičić, Vladimir Stojković;

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Strahinja Bošnjak, Lazar Ćirković, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Nemanja Antonov, Nemanja R. Miletić;

Vezisti: Zoran Tošić, Marko Janković, Petar Đuričković, Sejduba Suma, Marko Jevtović, Saša Ilić, Erverton Luiz, Nebojša Kosović, Milan Radin, Danilo Pantić;

Napadači: Leandre Tavamba, Dušan Vlahović, Ognjen Ožegović, Teofilus Solomon i Đorđe Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading