(FOTO) Maldini uhvaćen u pregovorima sa igračem Reala!

Autor:

Sport

24.06.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je sa Maldinijem i Bobanom krenuo jako u prelazni rok. I ako im finansijski fer-plej (FFP) visi nad vratom, izgleda da u Milanu više rade na dovođenju nego na prodaji igrača. Pregovori sa novim igračima se vode punom parom, a delegacija "Rosonera" boravi u Madridu gde pregovara sa Florentinom Perezom. Nije se znalo o kom igraču se konkretno radi, ali sada se zna, reč je o Teu Ernandezu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paolo Maldini

Špekulisalo se da Gazidis, Maldini i Boban pregovaraju sa Perezom o dovođenju barem jednog igrača od otpisanih Iska, Kovačića, Sebaljosa, Vinisijusa, Borhe Majorala i Lukasa Vaskeza, međutim fotografija koja nam dolazi sa Ibice govori nešto sasvim drugo.

Dok se Gazidis i Boban nalaze u  Madridu, Paolo Maldini boravi na Ibici gde je uslikan od strane paparaca ''El Chiringuito''-a u društvu Tea Ernandeza.

Napravio je pravu bombu kada je promenio boje gradskih rivala 2017. godine i tako prekinuo višedecenijski dogovor dva kluba o ne pregovaranju i ne kupovini igrača jednih od drugih.

I ako je došao kao mlada zvezda Ernandez se nije naigrao u Realu. Proveo je ovu sezonu na pozajmici u Real Sosjedadu gde je delimično podsetio na partije iz Atletika i zašto su ga stručnjaci smatrali za jednim od potencijalnih najboljih levih bekova sveta.

Zidan ga ne želi u ekipi, a čelnici Milana žele to da iskoriste i da ožive i vrate na pravi put karijeru 21-godišnjem Francuzu.

Spominje se da su Gazidis i Boban dogovorili sa Perezom pozajmicu sa pravom otkupa od 20 miliona evra. Sada je na Maldiniju da ubedi igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teo Ernandez

Kako Milan ne sme da troši, kako se ne bi ušao u još veći problem sa UEFA-om i FFP-om, pozajmica je najbolja opcija i treba ih očekivati ove sezone dosta u taboru Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading