Brnabić i Udovičić čestitali vaterpolistima Srbije na novom trofeju!

Autor:

Sport

23.06.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je vaterpolistima Srbije osvajanje zlatne medalje na finalnom turniru Svetske lige Beogradu i plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine nakon pobede protiv Hrvata (12:11).

RepublikaFoto: Starsport
Filip Filipović

- Ovim trijumfom dokazali smo da je Srbija svetska velesila u vaterpolu, i primeran domaćin najvećih svetskih sportskih manifestacija! Zahvaljujem se što ste i ovoga puta dali svetli primer kako se treba boriti pod zastavom naše zemlje, i demonstrirali najviši nivo timskog duha i fer-pleja - naveo je Udovičić u čestitki.

- Čestitam i stručnom timu i Vaterpolo savezu Srbije na ovom izuzetnom uspehu, uz posebno zadovoljstvo što smo ostvarili plasman na Olimpijske igre i prikazali vrhunsko sportsko majstorstvo pred našom sjajnom publikom, koja zaslužuje sve počasti! Srećno u Tokiju! - dodaje se u čestitki.

Srbija je u finalu Svetske lige nadigrala reprezentaciju Hrvatske sa 12:11, čime su srpski vaterpolisti osvojili 12. titulu u ovom takmičenju i obezbedili plasman na Olimpijske igre u Tokiju. 

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je vaterpolistima Srbije osvajanje Svetske lige.

- Čestitam od srca vaterpolistima Srbije osvajanje Svetske lige i ujedno plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020! Razlog više za zadovoljstvo je što se Beograd pokazao kao sjajan domaćin finalnog turnira Svetske lige. Srbija je zemlja vaterpola! - napisala je Brnabić na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading