Zvezdaši važno je, učlanite se u klub i dođite do neverovatnih povlastica!

Autor:

Sport

23.06.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je kampanja promocije članstva i pravo je vreme da, ukoliko već niste, postanete član Crvene zvezde. I sami fudbaleri svesni su koliko je članstvo važno za klub, a to je posebno istakao Marko Marin.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marko Marin
- Zaista smatram da je članstvo važno. Ja sam se naravno učlanio u klub, a učlanio sam i svog sina. Još u Nemačkoj, po njihovom sistemu rada sam uvideo koliko je bitno da članstvo svakog kluba bude masovno, jako i dobro organizovano. Prema svim podacima Zvezda ide u tom pravcu, i zadovoljstvo mi je što sam i ja jedan od zvezdaša koji podržavaju i pomažu svoj klub. Sa članskom kartom imam i privilegiju da odlučujem o nekim pitanjima u okviru kluba i zato pozivam i vas da dođete i učlanite se - rekao je Marin.

Članovi kluba imaju sledeće privilegije: Pravo da glasaju na klupskim izborima i da se kandiduju za člana Skupštine kluba, pravo kupovine sezonskih propusnica, pravo preče kupovine karata za međunarodne utakmice, besplatno članstvo za decu mlađu od 15 godina, popust od 20% u Red Star šopovima, besplatnu posetu muzeja i pristup posebnim sekcijama zvanične mobilne aplikacije kluba.

Između ostalog, članovi će dobiti privilegiju da biraju raspored zvezdica na grbu Crvene zvezde od sledeće sezone.

- Video sam na Zvezdinoj aplikaciji koje su ponuđene opcije. Sve tri su dobre i zanimljive, ali, naravno, imam svog favorita i budite sigurni da ću da glasam. Ne želim ovim putem da ističem svoj izbor kako ne bih uticao na eventualni izbor, ali ću sasvim sigurno glasati jer sam se kao član registrovao u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone - rekao je Marin.

Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb. Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading