Mrkela predstavio novo pojačanje i govorio o narednim potezima u prelaznom roku!

Autor:

Sport

23.06.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, danas je tokom pauze izmedju treninga okupljenim novinarima u Austriji predstavio novo pojačanje Crvene zvezde, golmana Nikolu Vasiljevića. Takođe, Mrkela je otkrio planove kluba u narednom periodu prelaznog roka.

RepublikaFoto: Republika
Nikola Vasiljević i Mitar Mrkela

- Nikola dolazi iz Radnika iz Surdulice. Skrenuo je pažnju na sebe u prethodnih nekoliko sezona, ima sve karakteristike modernog golmana.  Doveden je kao velika perspektiva, a u radu sa trenerom golmana imaće veliku mogućnost da napreduje. - rekao je u uvodu Mitar Mrkela.

- Velika mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, želim da se borim za mesto u timu iako je konkurencija u klubu velika. Za početak, mesto na klupi, ali kada dođe vreme da budem prvi golman, biću spreman. Moji najveći kvaliteti su što sam dobar u skoku zbog visine i igram dobro nogama. - rekao je Nikola Vasiljević.

RepublikaFoto: Republika
Nikola Vasiljević

- Još uvek nismo odlučili da li će Nikola ostati sa nama ili ide na pozajmicu, ali gledaćemo da to bude dobra odluka za obe strane. - nastavio je Mrkela.

Potom su usledila pitanja novinara oko nastavka prelaznog roka za crveno - bele:

- Definitivno Egipćanin Hafez neće biti novi levi bek Crvene zvezde. Potraga za levim bekom se nastavlja i to će definitivno biti stranac. Po svoj prilici biće Južnoamerikanac - 

- Vujadin Savić je imao neku ponudu, tačnije klub, ali igrač nije bio zadovoljan uslovima. Ako Zvezda bude dovela štopera, to će sigurno biti Srbin, odnosno neće biti igrač koji bi zauzeo mesto stranca.

- Posao sa napadačem Tomaneom iz Tondele bi trebalo da bude završen u narednih nekoliko dana, a očekuje se i dolazak zadnjeg veznog, takođe stranca. - 

- Žao mi što je otišao Milan Pavkov,  ali je neminovnost da ljubimci navijača odlaze iz Zvezde. Klub je u takvoj situaciji da mora da servisira zaostale dugove. - zaključio je Mitar Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading