Rosoneri pojačanje traže u Madridu!

Autor:

Sport

23.06.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle troška od preko 300.000.000 evra na dovođenje Edena Azara, Luke Jovića, Edera, Rodriga i Mendija, došlo je vreme i za odlaske sa stadiona Santjago Bernabeu. Real Madrid mora da namiri bar deo svih dosadašnjih (možda i budućih) troškova, a jedan od onih koji su slobodni da potraže novu sredinu je i Dani Sebaljos.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebaljos iz Madrida u Milano!

Madrid poslednjih dana bruji o sastanku koji su imali Dani Sebaljos i Zinedin Zidan, kada je Francuz saopštio 23-godišnjem ofanzivcu da na njega više ne računa. Nezvanično, Sebaljos nije mogao da ostane smiren, pa je Zidanuodbrusio: "Ni ja nisam planirao da ostanem i radim kod tebe", što je samo zapalilo spekulacije o rastanku mladog Španca i Reala. 

Kao potencijalna destinacija pominje se Milan. Ali, opterećen dugovima iz prošlosti posrnuli italijanski gigant nije ostao imun na Realov zahtev od 50.000.000 evra za obeštećenje. Naima, u Milanu su prvo bili rešeni da se povuku iz pregovora, ali je nova direktorska struktura uspela da osmisli plan kojim bi pokušala da pridobije Real. 

Rosoneri su osmislili sledeću kombinaciju: pozajmica na dve godine, uz opciju kupovine na 50.000.000 evra. Čak ni to nije kompletna vest, pošto bi Milan da i tih 50.000.000 evra rasparča u višegodišnje rate.

Što se eventualne saradnje s Sebaljosom tiče, Milan je spreman da na svoja leđa stavi kompletnu godišnju platu od 4.000.000 evra i tako pokuša da privuče Španca u Grad mode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading