Čuka brojala do 10 na startu priprema!

Autor:

Sport

22.06.2019

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivom pobedom započeli su pripreme u Sloveniji. Brđani su dali čak deset komada i na kraju slavili sa ogromnih 10:1 protiv Dravograda.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Čukaričkog

Novi trener belo-crnih Aleksandar Veselinović izveo je dva različita sastava u dva poluvremena u želji da šansu dobije što više prvotimaca.

Razlika u kvalitetu bila je evidenta od starta, a strelci za Brđane bili su: Tedić u 19. i 42, Vidosavljević u 23, Kovač u 39, Birmančević u 48, Terzić u 60, Aleksić u 62. i 71, Rakonjac u 84 i Kajević u 89. minutu. Počasni pogodak za Slovence postigao je Kajtazi u 82. minutu. 

Brđani su nastupili u sastavu: Belić, Ćirković, Puškarić, Šapić, Veličković, Docić, Kovač, Luković, Vidosavljević, Stojanović, Tedić. Igrali su još: Petrović, Aleksić, Đorđević, Kajević, Šošević, Terzić, Rubežić, Rakonjac, Nikčević, Kopitović, Birmančević.

Čukarički će tokom priprema u Sloveniji odigrati još četiri kontrolna meča, dva 29. juna, protiv B tima moskovskog Dinama i rumunske Astre, te dva 2. jula, protiv rumunskog Voluntarija i još jednog rivala čija se potvrda čeka. Sezona će za belo-crne početi mečevima prvog kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope, 11. jula će na Banovom brdu gostovati jermenski Banants.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading