Bio je trener Sasuola i Rome, a sada je zauzeo istu poziciju u Sampdoriji!

Autor:

Sport

22.06.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što se šuškalo prethodnih dana konačno je dobilo zvaničan oblika: Euzebio di Frančesko postao je novi šef stručnog štaba Sampdorije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sampdorije

Bivši trener Sasuola i Rome morao je, najpre, da raskine ugovor sa Rimljanima, odrekne se primanja koja bi mu sledovala na osnovu prevremenog raskida saradnje, a kad je taj posao okončan uspešno, stekli su se uslovi da preuzme poznati tim iz Đenove.

Ugovor je potpisan do juna 2022.

- Di Frančesko je najbolji izbor za naš klub, jer će pomoći kontinuiranom razvoju Sampdorije. Uvereni smo da će dati sve od sebe, svu strast i glad prema fudbalu, za uspeh ekipe“, pozdravio je novog stratega Masimo Ferero - prvi čovek kluba sa stadiona „Luiđi Feraris“.

Mada se u jednom trenutku pominjalo da bi mogao u Sevilju, stopama sportskog direktora Monćija, Euzebio di Frančesko je na kraju seo na klupu Sampdorije, zamenio Marka Đampaola, novog šefa struke u Milanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading