(FOTO) Pred Vama su predlozi Zvezdinog grba za koji će glasati članovi kluba!

Autor:

Sport

22.06.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo pažnje privukla je u zvezdaškoj javnosti treća zvezdica koju su naši fudbaleri ponosno prišili krajem sezone iznad Zvezdinog grba. S obzirom na to da je otpočela kampanja predstavljamo vam rešenja za koja će se članovi kluba glasati, a dizajneri će vam reći nešto više o njima.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Kako naglašavaju dizajneri idejnih rešenja novog grba bitno je istaći da se kod svakog od tri predloga u potpunosti zadrzava postojeći oblik samog grba, kao i kolorni kod, izmene se odnose samo na deo koji se tiče kompozicije zvezdica.

Odluka kluba doneta na inicijativu članova Skupštine jeste da članovi Crvene zvezde učestvuju u kreiranju grba koji će biti aktuelan od sezone 2020/21.

Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb. Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading