Treće pojačanje na Marakani!

Autor:

Sport

22.06.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovela je Crvena zvezda štopera Radovana Pankova i golmana Nikolu Vasiljevića. Aktiviran je, posle pozajmice u Zeti, mladi crnogorski špic Nikola Krstović. Navijači čekaju ozvaničenje saradnje sa napadačem Tomaneom, vezistom Kanjasom i levim bekom Hafezom, a za to vreme stiglo je na Marakanu još jedno pojačanje.

RepublikaFoto: ST/D.K
FK Crvena zvezda

U pitanju je Stefan Fićović, 21-godišnji fudbaler Borca iz Čačka. U prostorijama kluba tokom petka  je potpisao profesionalni ugovor sa prvakom Srbije, međutim, neće odmah dobiti šansu u prvom timu kod Vladana Milojevića. Odlučeno je da se Fićović, za početak, vrati u Borac i na terenima Prve lige Srbije dodatno razvije kako bi u budućnosti mogao da konkuriše za najbolju selekciju crveno-belih. Na stadionu kraj Morave će provesti narednih šest meseci.

Fićović se najbolje snalazi na mestu zadnjeg veznog. Prošle sezone je bio standardan u dresu čačanskh Zebri, upisao je 36 utakmica u Prvoj ligi Srbije, dao je tri i namestio tri gola, a osim Borca igrao je za filijalu, Polet iz Ljubića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading